Link-uri asemanatoare

Anunt 2

Implant de par


Servicii medicale de chirurgie plastica si estetica, transplant de par utilizand metoda FUE sau FUT, intr-o clinica certificata ISO 9001:2008 la preturi imbatabile.


http://www.implantdepar.com/
Consiliere psihologica
Psihoterapeutul Sorin Dumitru ofera consiliere psihologica, sfaturi despre cum putem interactiona cu lumea, cum va puteti cunoaste mai bine calitatile si profesia care va caracterizeaza.
Pneumologie
Cabinet pneumologie Buzau, pneumolog Narcisa Ispas va ofera consultatii de pneumologie: spirometrii pentru diagnosticare Astm, Bronhopneumopatia obstructiva cronica, punctii pleurale in scop terapeutic, medic pneumolog.
Tratamente de detoxifiere si deparazitare Dr. Hulda Clark
Tratamente de detoxifiere si deparazitare a organismului, programe, pachete si kit-uri Dr. Hulda Clark pe baza de tinctura din coaja de nuc negru, cuisoare si pelin, produse naturiste si suplimente nutritive pentru sportivi, tratamente de detoxifiere a ficatului, colonului, detoxifierea rinichilor, eliminarea parazitilor, giardia, oxiuri, tenie, ascarizi, razleti, eliminarea metalelor grele din organism, etc.
Tratamente detoxifiere si deparazitare, tratament cancer dr. Huda Clark
Tratamente de detoxifiere si deparazitare a organismului, programe si pachete Dr. Hulda Clark pe baza de tinctura din coaja de nuc negru, cuisoare si pelin, produse naturiste si suplimente alimentare pentru sportivi, pachete de detoxifiere a ficatului, colonului, etc.
Salon Bronzare Bucuresti Violet Sun, Bronzare Solar/Organica
Cel mai nou salon de bronzare din Bucuresti. Vrei sa ai un bronz perfect si sa atragi privirile in orice anotimp? Violet Sun, studio de bronzare, ofera bronzare organica si bronzare solar(orizontal/vertical). Vino sa-ti iei portia de soare! La noi e vara tot timpul! Va asteptam!
Clinica oftalmologica, oto-rino-laringologie
Clinica Third Millennium ofera servicii medicale ce se adreseaza problemelor din sfera afectiunilor oftalmologice si oto-rino-laringologice. Avem experienta valoroasa, obtinuta prin cursuri de supraspecializare in tara si strainatate.
Doctor Voicu
Dr. Radu VOICU - Informatii despre chirurgie estetica, operatii, efecte postoperatorii, rezultate
Retete culinare
Retete culinare si articole gastronomice organizate pe categorii si pe ingrediente. Aduna o comunitate gastronomica prin intermediul forumului culinar dedicat.
Leacuri babesti-retete dietetice-mod de viata
O gama viariata de leacuri babesti plus multe retete dietetice pentru cei ce sufera de boli de rinichi cum ar fi insuficienta renala,pietre la rinichi,litiaza renala si un mod de viata sanatos.Leacuri babesti pentru tuse,leacuri viermisori,leacuri pentru salbit,leacuri transpiratie.
Cabinet psihoterapie
Cabinet psihoterapie, psiholog psihoterapeut atestat, Bucuresti sector 1. Psihoterapie si consiliere psihologica. Prima sedinta este gratuita.
Lumea bio, produse bio, naturale
Produse bio, bioorganice pentru sanatate si detoxifiere, controlul tensiunii si colesterolului, cosmetice terapeutice, anti-ageing, cardio-vasculare. Produse bio pentru curatenia casei si igiena corporala. Branduri krauter, logona, fitne, biohaus, life care, lumea bio, solingen.
suplimente nutritive
Suplimente nutritive si suplimente naturale pentru santatea ta oferite de Smart Living.Cumpara acum tigara electronica daca vrei sa te lasi de fumat! Cele mai bune produse pentru sanatatea ta!