Link-uri asemanatoare

ecologice. consiliere
consiliere juridica
consiliere imobiliara
consiliere
testare psihologica
Anunt 2

Consiliere psihologica


Psihoterapeutul Sorin Dumitru ofera consiliere psihologica, sfaturi despre cum putem interactiona cu lumea, cum va puteti cunoaste mai bine calitatile si profesia care va caracterizeaza.


http://www.consilieresicoaching.ro/
Pneumologie
Cabinet pneumologie Buzau, pneumolog Narcisa Ispas va ofera consultatii de pneumologie: spirometrii pentru diagnosticare Astm, Bronhopneumopatia obstructiva cronica, punctii pleurale in scop terapeutic, medic pneumolog.
Tratamente de detoxifiere si deparazitare Dr. Hulda Clark
Tratamente de detoxifiere si deparazitare a organismului, programe, pachete si kit-uri Dr. Hulda Clark pe baza de tinctura din coaja de nuc negru, cuisoare si pelin, produse naturiste si suplimente nutritive pentru sportivi, tratamente de detoxifiere a ficatului, colonului, detoxifierea rinichilor, eliminarea parazitilor, giardia, oxiuri, tenie, ascarizi, razleti, eliminarea metalelor grele din organism, etc.
Tratamente detoxifiere si deparazitare, tratament cancer dr. Huda Clark
Tratamente de detoxifiere si deparazitare a organismului, programe si pachete Dr. Hulda Clark pe baza de tinctura din coaja de nuc negru, cuisoare si pelin, produse naturiste si suplimente alimentare pentru sportivi, pachete de detoxifiere a ficatului, colonului, etc.
Salon Bronzare Bucuresti Violet Sun, Bronzare Solar/Organica
Cel mai nou salon de bronzare din Bucuresti. Vrei sa ai un bronz perfect si sa atragi privirile in orice anotimp? Violet Sun, studio de bronzare, ofera bronzare organica si bronzare solar(orizontal/vertical). Vino sa-ti iei portia de soare! La noi e vara tot timpul! Va asteptam!
Clinica oftalmologica, oto-rino-laringologie
Clinica Third Millennium ofera servicii medicale ce se adreseaza problemelor din sfera afectiunilor oftalmologice si oto-rino-laringologice. Avem experienta valoroasa, obtinuta prin cursuri de supraspecializare in tara si strainatate.
Doctor Voicu
Dr. Radu VOICU - Informatii despre chirurgie estetica, operatii, efecte postoperatorii, rezultate
Retete culinare
Retete culinare si articole gastronomice organizate pe categorii si pe ingrediente. Aduna o comunitate gastronomica prin intermediul forumului culinar dedicat.
Oncoscan - Tratament cistita, detectare cancer de vezica
OncoScan este distribuitor autorizat al testului de depistare precoce a cancerului de vezica si al Cystistat, tratamentul pentru cistita Cystistat trateaza forme de cistita precum: cistita interstitiala, cistita bacteriana, cistita recurenta, cistita radica. NMP22 BladderChek Test este unicul test rapid si total neinvaziv, aprobat de FDA, pentru detectia precoce a cancerului de vezica si monitorizarea pacientilor deja operati.
Fatete Lumineers pret
Fatete Lumineers la un super pret de 450 € per fateta. Pretul acestor fatete Lumineers este mai mic datorita tarii noastre unde salarile sunt mai mici. Fatetele Lumineers sunt produse in America, sunt folosite de vedete iar grosimea unei fatete Lumineers e de 0,3 mm. Profita de pretul avantajos!
Roundworm parasites
Un animal poate capata o infectie cu T. canis prin mai multe cai: ingerarea de oua, ingerarea unor gazde transportatoare sau prin transmiterea larvelor in animal in timp ce acesta se afla in pantec sau prin alaptare.
Hai sa radem cu Psihoghid
Un ghid bun de urmarit ca sa fii la curent cu workshopurile de dezvoltare personala din Romania.
tratament naturist co-consumers
Co&Co Consumer 2002 este specializata in promovarea si vanzarea tratamentelor naturiste, produselor parafarmaceutice si a suplimentelor nutritive.