Link-uri asemanatoare

preturi actualizate folosire utilaje la lucrari constructii montaj
firme constructii case -vile giurgiu
tarife utilaje constructii pentru devize
angajari lucrari constructii baia mare
legislatie reparatii capitale constructii speciale
baza de date firme constructii in valcea
normele deviz constructii civile
constructii casa si vile la cheie
depozite materiale de constructii constanta
depozit materiale de constructii timisoara
Anunt 2

GT Invest - manopera,constructii,caramida


GT Invest este o companie cu capital integral privat ce activeaza in Romania din anul 2005. In ultimii ani SC GT Invest SRL s-a concentrat pe abordarea activitatii complexe de finisaje interioare si exterioare.


http://www.gtinvest.ro
El Bi Trad construcții și instalații termice, antreprenor general în construcții civile și industriale
El Bi Trad a luat ființă în anul 2011, având la bază activitatea de construcții și instalații termice, instalații electrice și automatizări, instalații termice și sanitare bazate pe surse de energie neconvenționale (solare), amenajări și design interior iar în prezent, a devenit antreprenor general în construcții civile și industriale.
Case structura metalica
NLD Company realizeaza case pe structura metalica. Producator confectii metalice pentru case cu structura metalica.
Beton Amprentat Arad,Timisoara,Craiova,Oradea
beton amprentat,beton amprentat arad,beton amprentat timisoara,beton amprentat craiova,beton amprentat lugoj
Fantani arteziene
Afla toate detaliile despre fantani arteziene. Cum sunt lucrate, din ce sunt facute sau preturi si oferte. Fantanile arteziene din piatra prezinta numeroase avantaje pe termen lung
Linza Plast
Linza Plast ofera produse si servicii din domeniul tamplariei. Vanzari si montaje usi si ferestre din lemn, pvc si aluminiu. Efectuare masuratori tamplarie pvc, lemn si aluminiu Sibiu
Forari Puturi
Forari Puturi: forari verticale, Foraje pentru apa, denisipari, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, lucrari de foraj orizontal si de investigatie nedistructiva
Covoare
Covoarele pot fi realizate din lana, din bumbac, din sisal sau din piele. Citeste articolele despre covoare si afla cele mai interesante detalii doar pe site-ul nostru.
Utilaje agricole
Cele mai bune oferte pentru utilaje agricole. Pentru mai multe informatii despre utilaje agricole vizitati site-ul nostru.
mocheta parchet covoare
Din 2009 compania noastra a adus in atentia cumparatorilor o gama completa de finisaje pentru pardoseala, cum ar fi: Podele flotante Parchet laminat Parchet triplu stratificat Parchet masiv Parchet de exterior Mocheta pentru birouri Mocheta pentru hoteluri Mocheta pentru proiecte rezidentiale Mocheta de exterior
Cabina de dus
Pe acest site afli informatii despre cabina de dus, modele de cabina de dus, oferte si preturi. Fii la curent cu noutatile! Cabinele de dus au devenit un accesoriu care este luat din ce in ce mai mult pentru o baie moderna.
Spitale Bucuresti
Afla totul despre spitalele din Romania. Ultimele noutati despre spitalele inchise, articole si informatii. Lista spitalelor din Bucuresti si din toata tara.
Cabina de dus.
Totul despre cabina de dus. Alege cabina de dus potrivita cu cada sau fara. Caracteristici importante ale cabinei de dus, modele si preturi.