Link-uri asemanatoare

pfa pop paul timisoara intretinere si amenajare spatii verzi si gradini
inchirieri microbuze din timisoara pentru transport extern
mersu trenurilor plecari din bucuresti timisoara nord
bilete de avion ieftine cluj-timisoara
revelion 2009 paralia plecare timisoara
revelion 2009 austria plecare din timisoara ski
mersul trenului.bucuresti nord-timisoara
depozit materiale de constructii timisoara
covoras pentru baie timisoara
auto wolksvagen reprezentanta timisoara
Anunt 2

Perfect Instal Timisoara


Solutii moderne si complete (rezidentiale si industriale) de climatizare, ventilatie si incalzire, destinate atat spatiilor inchise, cat si celor deschise. Va oferim confort si durabilitate prin: aparate de aer conditionat, chillere, ventilatoare, panouri radiante, incalzire electrica prin pardoseala, toate la cele mai bune preturi si de inalta calitate.


http://www.perfectinstal.ro
Cosar autorizat - curatare cosuri fum, centrale termice, seminee, cuptoare pizza
Firma coserit, curatare cosuri fum, seminee, centrale termice, cuptoare pizza si hote restaurante. Intubari si prelungiri cosuri traditionale. Dimensionari si oferte cosuri de fum profesionale, ceramice sau inox
Service aer conditionat Nordstar
Firma noastra are ca activitate principala vanzarea de sisteme de aer conditionat si executarea de service complet pentru aparatede aer conditionat Nordstar, orice model, precum si orice alte brand-uri.
Ecorom Service
Ecorom Distribution Service - Furnizor produse pentru curatenie si protectia muncii.
Symbol Studio
Symbol Studio – Companie specializata in prestarea de servicii complete pentru nunti, botezuri si evenimente mondene private si coroprate.
Mobila la comanda
Fiecare piesa de mobilier realizata la comanda este atent lucrata, iar realizarea acesteia incepe chiar din momentul in care clientul ne cere ajutorul. Din acel moment, preluam asupra noastra raspunderea de a livra mobilierul perfect adaptat tuturor cerintelor si nevoilor clientilor nostri, la un nivel de functionalitate si finisaj ireprosabile.
ACCOUNTING Solutions System
ACCOUNTING Solutions System ofera servicii de contabilitate persoanelor juridice care nu detin personal de specialitate pentru asigurarea acestei cerinte legislative necesara functionarii in conditii de legalitate: -Contabilitate primara, financiara si de gestiune; -Analiza financiara; -Fiscalitate; -Consultanta in management si de afaceri; -Salarizare; -Consultanta in domeniul fiscal; -Situatii si analize speciale financiar-contabile; -Elaborarea rapoartelor financiare pentru obtinerea creditelor si finantarilor; -Taxe si impozite.
Service aer conditionat Samsung
Firma noastra este infiintata in Bucuresti, in anul 2007 si este specializata in comercializarea si solutiile de service complet pentru aparatul dumneavoastra de aer conditionat Samsung, orice model (sau orice alta marca).
Fotograf profesionist
Fotograf nunta, botez si aniversari, CSStudio iti ofera servicii de fotografiere la cele mai avantajoase preturi, dispune de echipa profesionista de fotografi si cameramani, care iti stau la dispozitie pe intreaba durata a evenimentului.
Montaj,servicii si oferte la aparatele de aer conditionat.
Aparatul de aer conditionat este cel mai probabil in zilele noastre o necesitate. De aceea noi va oferim cele mai bune servicii: asistenta telefonica, flexibilitate in stabilirea termenului de executie, promtitudine si 15 echipe profesioniste instruite inn vederea montajului aparatelor de aer conditionat impreuna cu cele mai noi tehnologii. Te asteptam sa te convingi.
Aparate de aer conditionat tip inverter.
Avand o vechime si o experienta profesionala de peste 6 ani in domeniul aparatelor de aer conditionat venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune oferte si cel mai bune servicii de pe piata de aer conditionat din Romania. Tehnologie noua de tip inverter, asistenta telefonica in vederea alegerii celui mai potrivit aparat de aer conditionat, flexibilitate di promtitudine sunt doar cateva dintre serviciile pe care vi le oferim.
Microbuze de vanzare
Inchirieri de microbuze din Bucuresti sau din alte orase din tara. Microbuze second hand, pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru.
Fotografie copii de Ciprian Dumitrescu
Fotografie profesionala pentru copii in studio, evenimente speciale si in locatie