Link-uri asemanatoare

trebuie acordul vecinilor pentru amenajare interioara spatiu comercial cluj
avion cluj oferta speciale craciun revelion 2009
ultimele oferte de locuri de munca in judetul cluj
loc de munca pentru soferi transport persoane cluj
utc cluj rezultate teste limba engleza 2008
bilete de avion low cost dela cluj la bucuresti
locuri de munca in judetul cluj oferte
oferta revelion 2009 charter cluj
informatii despre judetul cluj din romania
banca la care se face studcard in cluj
Anunt 2

Inchirieri Masini Cluj Napoca


Inchirieri masini de la 15 euro / zi Cluj Napoca Pitas Rent a Car Cluj Napoca inchiriere masina ieftina inchirieri auto si masini Cluj Napoca rent a car Audi


http://www.masini-cluj-inchirieri.ro
Cosar autorizat - curatare cosuri fum, centrale termice, seminee, cuptoare pizza
Firma coserit, curatare cosuri fum, seminee, centrale termice, cuptoare pizza si hote restaurante. Intubari si prelungiri cosuri traditionale. Dimensionari si oferte cosuri de fum profesionale, ceramice sau inox
Organizare evenimente speciale
Acesta este un eveniment unic destinat celor ce doresc sa transforme o masa sau o intalnire obisnuita intr-un moment magic ce va lasa o impresie de durata asupra invitatilor. E gazduita de o echipa de experti si are loc la o masa suspendata la 50m.
Plusnet - productie publicitara Cluj-Napoca
Agentie de publicitate cu productie proprie, imprimari de mari dimensiuni indoor si outdoor. Tel.: 0264-421.722, Fax: 0264-421.730, Adresa: Calea Manastur nr. 42, Cluj-Napoca, jud. Cluj.
Festivitati de absolvire – inchirieri robe absolvire, robe curs festiv
Organizam festivitati de absolvire pentru elevi si studenti, oferind o gama larga de accesorii: inchirieri robe absolvire si toci, esarfe personalizate, diplome cu snur, albume foto, clipuri video, sonorizari, flori si ornamente florale.
Publicitate in Ziare
Publicitate in peste 150 de Ziare Nationale si Locale din Romania.
Detectiv particular Timisoara
Expert Detective va ajuta sa obtineti informatii privind concurenta neloiala, verificarea criminalistica a semnaturilor (descoperirea falsurilor), prevenirea colaborarii cu parteneri dubiosi sau cu intentii delictuale, conditia economico-sociala si moral-etica a unor persoane, a angajatilor si viitorilor angajati.
organizare evenimente
Firma de catering Yoffi organizeaza evenimente corporate,petreceri si aniversari la cele mai inalte standarde.
Matrix Gym,Sala de fitness Crangasi,Sala aerobic,Sala forta
MATRIX GYM, sala de fitness, situata pe Calea Crangasi, Podul Grand, activitate desfasurata pe 2 etaje cu o suprafata de peste 1200 mp, aparatura ultraperformanta de ultima generatie, peste 150 posturi de lucru, zona cardio, fitness, aerobic, bodybilding, sauna, solar, bar sportiv, dusuri, aer conditionat, vestiare individuale, asistenta de specialitate, reduceri ptr elevi si studenti, preturi pornind de la 55 RON/LUNA
Curatenie. Firma de curatenie.
Firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie profesionala si garantam cea mai buna calitate. De ce noi? Pentru ca echipa nostra este dotata cu cele mai bune echipamente de curatenie.
SSM Euro Consult - Securitate si Sanatate in Munca, Protectia muncii
SSM EURO CONSULT ofera servicii integrate in domeniile securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii), situatii de urgenta (PSI), supraveghere si verificare tehnica a instalatiilor sub presiune si de ridicat (ISCIR).
Sala nunti Timisoara
Sala de evenimente 3 Juniori din Timisoara este conceputa ca fiind un complex ce are posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment, fie el personal sau tip business. Sala ofera facilitatile clasice pentru nunti, onomastici sau conferinte, insa vine cu plusul unei parcari private pazite de 200 de locuri.
Servicii de Promovare Site Web
Servicii de optimizare si promovare site web in limba romana, italiana si engleza. Pozitionare in motoarele de cautare pentru trafic targetizat firmei si produselor