Link-uri asemanatoare

sisteme de incalzire cu combustibili solizi cu pompa de recirculare sau fara pompa de recirculare
tevi de cupru pentru sisteme de incalzire oradea
calculul cosuri de fum centrale incalzire pe lemn
sisteme solare de incalzire a apei menajere
incalzire electrica cu unde infrarosii
www.instalatii solare pentru incalzire
montare parchet laminat incalzire
sisteme de incalzire prin radiatie
incalzire prin panouri radiante
incalzire prin infrarosu
Anunt 2

Incalzire pardoseala


Gio Total ofera Incalzire Pardoseala. Se adreseaza constructiilor noi si acolo unde o izolatie a pardoselii + sapa suplimentara de 4-6cm este posibila, si se recomanda dupa caz o putere instalata de pana la 150W/m2. Se utilizeaza cablu incalzitor cu puteri intre 15 si 20W per metru liniar, asezat prin banda de fixare peste o plasa metalica de armare si un support izolant din polistiren extrudat de 2-4cm, conform diagramei de mai jos, peste care se toarna o sapa subtire de beton (4- 6 cm).


http://www.giototal.ro
Containere
Situl contine ofertele companiei Bogaxa de containere modulare de santier precum container sanitar, containere metalice, container birou, containere vestiar, containere tip dormitor, containere modulare diverse. Avem preturi adaptate pietei.
centrale termice pe peleti
centrale termice, centrale pe peleti, centrale pe pelete, peleti, pelete, cazane pe peleti, cazane pe pelete,
Accesorii PSI
Gecomar ofera toata gama de materiale PSI: stingatoare, furtune, pulberi, spumanti, echipamente de protectie PSI, automate de control si semnalizare ACS-uri, sisteme de alarmare si detectie incendii.
materiale de constructii
Master Matcons ofera materiale de constructii: hidroizolanti, termosistem fatada, materiale pentru finizaje interioare, materiale pentru structura si acoperisuri.
Nisip
CRIMIR GRUP SRL a devenit un nume cunoscut in domeniul furnizarii de agregate de balastiera si al evacuarii balastului, pamantului, molozului sau a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie/demolari.
Perdele, draperii
Este prezentata gama de produse oferite spre comercializare si distributie nationala a firmei Deco Style Design.
Tapet, tapet de lux, tapet lavabil
Catalog online de prezentare a firmei KC Deco si a modelelor de tapet din import oferite spre comercializare si distributie.
Amenajari interioare - srl
Amenajari interioare in Bucuresti si in tara, avand experienta de peste 5 ani in proiecte rezidentiale si comerciale de amenajari interioare. Venim in intampinarea clientilor cu seriozitate si profesionalism.
artforest.ro
Firma activeaza in domeniul constructiilor si prelucrarii lemnului, fiind specializata in amenajari interioare, constructii civile si industriale, confectii metalice, tamplarie pvc.
Incalzire in pardoseli
Incalzire in pardoseala si lucrari complementare oferite de catre Jurj Crinel PFA. Incalzire a terenurilor de sport,instalatii de incalzire in agricultura si altele asemenea. Garantia oferita pentru lucrarile executate este de 10 ani. Va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru mai multe detalii
Casuta Noastra
Indiferent ca este vorba de o vila sau doar un apartament, casa ta este refugiul in care te relaxezi, in care poti asculta o muzica buna, poti vedea un film bun, in care poti da petreceri sau te poti izola de lume.
Elemente de decor din roca artificiala
Fantanile arteziene din roca artificiala spre deosebire de cele din roca naturala genereaza un sunet al apei mult mai puternic si placut. Accesati pagina noastra web.